Katsastus Sastamala Oy

Katsastus Sastamala Oy on kotimainen huhtikuussa 2009 perustettu yritys. Olimme jo muutaman vuoden haaveilleet omasta katsastusasemasta kunnes löydettyämme toimitilat Vammalasta Harjukadulta, haaveet muuttuivat todeksi.

Olemme pikkuhiljaa pääsemässä ”esikouluikään” yrittäjinä ja katsastusalalla olemme olleet jo reilut kaksikymmentä vuotta per nuppi 80-luvulta saakka. Me yrittäjät, Jari Halme ja Irma Leijala, olemme työn teossa mukana täysillä ja tiimissämme on tällä hetkellä neljä tekijää Sastamalan asemalla. Toimimme täysin suomalaisella pohjalla ja olemme ylpeitä siitä että saamme kantaa verovastuumme riemu rinnoin. Koemme, että Suomessa tarvitaan nyt sitä kuuluisaa Yhteen Hiileen Puhaltamista!

Meillä katsastetaan koosta riippumatta niin henkilöautot, kuorma-autot kuin perävaunutkin koosta riippumatta. Määräaikaiskatsastukset, muutoskatsastukset, rekisteröintikatsastukset päästöineen sekä raskaan kaluston jarrut, massan korotukset, vak/adr:t sekä yksittäishyväksynnät ovat arkipäivää. Myös kilpa-auto katsastus onnistuu Sastamalan asemalla.
Toimiston puolella asiakkaat saavat hoidettua rekisteröintiasiansa vakuutuksineen vaivattomasti. Palveluajat ovat joustavat ja koskaan ei ole niin kiire etteikö sitä viimeistäkin asiakasta ehdittäisi palvella kunnolla loppuun saakka.

Tervetuloa Suomalaiselle asemalle palveltavaksi!

Suomen-Yrittajat-logo