Katsastus Sastamala Oy Huittinen

Katsastus Sastamala Oy Huittinen on avattu loppuvuodesta 2011. Yhtiön hallinnointi hoidetaan Sastamalassa Harjukadulla, joka on perustettu reilu kaksi ja puoli vuotta aikaisemmin.

Olemme pikkuhiljaa pääsemässä ”esikouluikään” yrittäjinä ja katsastusalalla olemme kukin toimineet jo reilut kaksikymmentä vuotta per nuppi 80-luvulta saakka. Me yrittäjät, Jari Halme ja Irma Leijala, olemme työnteossa mukana täysillä ja työntekijöitä meillä on tällä hetkellä viisi. Toimimme täysin suomalaisella pohjalla ja olemme ylpeitä siitä että saamme kantaa verovastuumme riemurinnoin. Koemme, että Suomessa tarvitaan nyt sitä kuuluisaa Yhteen Hiileen Puhaltamista!

Meillä katsastetaan koosta riippumatta niin henkilöautot, kuorma-autot kuin perävaunutkin. Määräaikaiskatsastukset, muutoskatsastukset, rekisteröintikatsastukset päästöineen sekä raskaan kaluston jarrut, massan korotukset, vak/adr:t sekä yksittäishyväksynnät ovat arkipäivää. Kilpa-autojen katsastus onnistuu Sastamalan asemallamme.

Toimiston puolella asiakkaat saavat hoidettua rekisteröintiasiansa vakuutuksineen vaivattomasti. Palveluajat ovat joustavat ja koskaan ei ole niin kiire etteikö sitä viimeistäkin asiakasta ehdittäisi palvella kunnolla loppuun saakka.

Tervetuloa Suomalaiselle asemalle palveltavaksi!

Suomen-Yrittajat-logo